Autor: | neznámý |
Datum přidání | 05.02.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Jihočeská Niva
Poloměkký zrající plnotučný sýr s plísní uvnitř hmoty
Basic Smetana na vaření
Smetana na vaření. Tuk 12%. Tepelně ošetřeno UHT záhřevem.
Smetana 12%
Smetana 12%. Obsah tuku 12%.
Kaše rýžová
Mlýnský obilný výrobek. 100% instantní kaše
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 20,76 g | 63,04 g | 18,15 g | 2 119,02 kJ (506 kcal) |
celkově | 83,05 g | 252,17 g | 72,59 g | 8 476,06 kJ (2024 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Těstoviny uvaříme doměkka podle návodu uvedeném na obalu. V hluboké pánvi si rozpustíme máslo, přidáme na kousky pokrájené a očištěné žampióny. Krátce osmahneme a podlijeme vodou. Dusíme pod pokličkou. Jakmile jsou žampióny měkké, osolíme, zalijeme smetanou, přidáme nastrouhaný sýr a česnek. Dále za stálého míchání zahustíme rýžovou kaší. Vaříme dokud se sýr zcela nerozpustí. Na talíř servírujeme těstoviny, přelijeme žampionovou omáčkou a podáváme.
Přidat komentář