Autor: | neznámý |
Datum přidání | 21.07.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
25 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 4,16 g | 7,82 g | 4,37 g | 359,18 kJ (86 kcal) |
celkově | 20,82 g | 39,09 g | 21,85 g | 1 795,89 kJ (429 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Na oleji osmahneme cibulku. Mezitím si do misky nastrouháme na hrubém struhadle cuketu. Pokud je starší a má velká semínka, tak je před strouháním vydlabeme. Přidáme vejce, bazalku, prolisovaný česnek a osmahnutou cibulku. Podle chuti osolíme a důkladně promícháme. Dále přisypeme mouku. S moukou to moc nepřeháníme, aby nám nevznikla příliš hutná hmota a nepotlačila nám tak chuť cukety - postačí pár lžic. Pokud je potřeba, doředíme vodou a vytvoříme cuketovou směs, kterou přendáme do pekáčku. Zapékací misku si vyložíme pečícím papírem nebo vymažeme máslem. Pečeme v předehřáté troubě na 200 stupňů dozlatova.
Přidat komentář