Autor: | neznámý |
Datum přidání | 25.08.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 50 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | 50 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Nastrouhanou cuketu a mrkev, cibuli nadrobno, česnek, koření, sůl, mouku s práškem a žloutky - vše promícháme. Nakonec přidáme sníh ze 2 vajíček. Dáme do zapékací mísy, posypeme strouhaným sýrem a poklademe máslo.Pečeme cca 20 minut. Na talířích obložíme nákyp sezonní zeleninou. Přílohou mohou být bramboryDobrou chuť
Přidat komentář