Autor: | neznámý |
Datum přidání | 06.06.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 45 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Bílý jogurt z Valašska
mléčný produkt
Jogurt bílý Boni
Jogurt bílý
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 25,96 g | 49,42 g | 24,63 g | 1 985,83 kJ (474 kcal) |
celkově | 51,92 g | 98,84 g | 49,27 g | 3 971,66 kJ (949 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Omyté lilky podélně rozpůlíme a opatrně z nich vydlabeme dužninu. Vnitřek potřeme olivovým olejem, prolisovaným česnekem a lehce osolíme. V misce si smícháme na drobné kostičky pokrájené rajče a papriku. Přidáme kousky dužniny, nastrouhaný sýr, vejce a jogurt. Zároveň vmícháme i bylinky a podle chuti osolíme. Vnitřky lilků naplníme dobře promíchanou směsí. Lodičky přendáme na malý plech vyložený pečícím papírem a pečeme při 200°C asi 45 minut.
:)
Přidat komentář