Autor: | neznámý |
Datum přidání | 03.11.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
40 min |
Doba vaření: | 60 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Vegetol gold
Rostlinný jedlý olej jednodruhový
Slunečnicový olej
Rostlinný jedlý olej. Jednodruhový, slunečnicový.
Billa Tuna Brine
Tuňák celý, přírodní, rybí konzerva, sterilováno.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 17,77 g | 22,32 g | 3,56 g | 861,59 kJ (206 kcal) |
celkově | 71,10 g | 89,27 g | 14,25 g | 3 446,36 kJ (823 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Cibulku osmahneme na slunečnicovém oleji, přidáme plátky žampiónů a krátce podusíme. Den předem uvařené brambory ve slupce oloupeme a nakrájíme na plátky. Důkladně omytou kapustu pokrájenou na kousky nasypeme do hrnce a zalijeme horkou vodou. Minutku povaříme a necháme v sítku okapat. Ze zbylého vývaru si můžeme uvařit zeleninovou polévku. Zapékací misku vymažeme máslem a všechny suroviny smícháme, tzn. brambory, kapustu, tuňáka, cibulku s žampióny a lehce osolíme. Pečeme v předehřáté troubě asi půl hodiny na 200 stupňů.
Upečené brambory s kapustou můžeme před podáváním promíchat s brynzou.
Přidat komentář