Autor: | Dita |
Datum přidání | 15.05.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 50 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Farina Senza Glutine Kukuřičná mouka
Kukuřičná mouka, bezlepková, BIO.
Smetana 12%
Smetana 12%. Obsah tuku min. 12%. Tepelně ošetřeno UHT záhřevem.
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 7,83 g | 23,33 g | 7,78 g | 745,58 kJ (178 kcal) |
celkově | 31,32 g | 93,33 g | 31,11 g | 2 982,32 kJ (712 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Den předem uvařené brambory oloupeme, pokrájíme na kolečka a rozprostřeme rovnoměrně na plech. Květák uvaříme ve vodě a z vývaru si můžeme uvařit polévku. Květák pokrájíme na drobno a rozprostřeme na brambory. Zalijeme směsí vyrobenou smícháním smetany, kukuřičné mouky, vajíčka a koření. Pečeme dorůžova.
Vyzkouším bude to mňamka určitě!
Přidat komentář