Autor: | neznámý |
Datum přidání | 04.10.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 20 min |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | 80 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Smetana 12%
Smetana 12%. Obsah tuku min. 12%. Tepelně ošetřeno UHT záhřevem.
Pomodori Pelati San Fabio
Loupaná rajčata v rajčatové šťávě - pasterováno.
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky, dáme na olej do hrnce a trochu orestujeme, fenykl si očistíme a nakrájíme na kousky, přidáme k cibuli, orestujeme pak podlijeme trochou vody a necháme chvilku dusit do změknutí(trochu). Pak si vezmeme pekáček, trochu ho můžeme vymazat olejem, aby se nám nic nepřichytilo, do pekáčku dáme podušený fenykl s cibulí, přidáme nakrájená rajčata i se šťávou, na drobno nakrájený česnek podle chuti, osolíme, opepříme, zalijeme smetanou(kdo chce) a posypeme trochou nastrouhaného sýru. Kdo by chtěl, může ještě přidat bylinky dle chuti. Pekáček vložíme do trouby a zapékáme cca 20 minut na +-150-180°C. Podáváme s rýží, s kuskusem...podle toho co je doma a na co je chuť .)
Jednou jsem v obchodě objevila fenykl a vzniklo z toho tohle :)
Přidat komentář