Autor: | Snow.angell@ |
Datum přidání | 13.04.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 20 min |
Počet porcí: | 8 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Hrášek sterilovaný
Sterilovaná zelenina jednodruhová ve slaném nálevu.
Kukuřice ve slaném nálevu
Sterilováno
Rýže natural
Rýže dlouhozrnná natural
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Arax Rýže basmati
Rýže basmati
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 8,79 g | 68,85 g | 1,97 g | 1 395,59 kJ (333 kcal) |
celkově | 70,35 g | 550,82 g | 15,79 g | 11 164,70 kJ (2667 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Rýži omyjeme a osmažíme s cibulkou na másle, osolíme a zalijemevodou. Přidáme zeleninu, promícháme a od bodu varu vaříme přikrytou namírném ohni 10 minut a poté vypneme. Necháme ještě 5 min, odpočívat a podáváme.
Přidat komentář