Autor: | neznámý |
Datum přidání | 02.09.2010 |
Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 15 min |
Počet porcí: | 1 ks |
Přibližná cena: | 20 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Na másle necháme zesklovatět nasekanou cibuli, přidáme nahrubo nastrouhanou kedlubnu a mrkev a společně dusíme doměkka. Zalijeme rozšlehanými vejci, osolíme, opepříme.
Podáváme s pečivem, ale je to dobré i s rýží nebo těstovinami přelité nějakou dobrou omáčkou (např. Heinz).
Dnes jsem pekla cizrnové placičky podle receptu od lucie.syslova také ze zdravých receptů a k tomu jsme měli zeleninovou smaženici a nakonec ještě tempeh. Sklidila jsem velký úspěch.
Přidat komentář