Autor: | Timsy |
Datum přidání | 12.08.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
30 min |
Doba vaření: | 20 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
BIO Voňavá sůl Devět sil
Voňavá bylinková směs s himalájskou solí.
Rýže natural
Rýže dlouhozrnná natural
Arax Rýže basmati
Rýže basmati
Zeleninová směs s kukuřicí
Hluboce zmrazená zeleninová směs
Babiččina směs Ano
Hluboce zmrazená zeleninová směs
Billa Tuna Brine
Tuňák celý, přírodní, rybí konzerva, sterilováno.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 29,60 g | 62,31 g | 9,60 g | 1 946,60 kJ (465 kcal) |
celkově | 59,20 g | 124,62 g | 19,20 g | 3 893,19 kJ (930 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Rýži uvaříme dle návodu. Mezitím rozehřejeme na pánvi máslo, orestujeme zeleninu a okořeníme. K hotové zelenině přidáme tuňáka a promícháme. Když je rýže uvařená, přidáme ji na pánev a vše společně prohřejeme.
Podáváme s okurkovým či rajčatovým salátem.
Přidat komentář