Autor: | Timsy |
Datum přidání | 07.06.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
BIO Voňavá sůl Devět sil
Voňavá bylinková směs s himalájskou solí.
Zeleninový vývar Brodo vegetale
Nasekaná čerstvá zelenina s hustou konzistencí.
Zeleninový vývar
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Zeleninový vývar pálivý
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Cizrna ve slaném nálevu Giana
Cizrna ve slaném nálevu. Sterilováno.
Pomodori Pelati San Fabio
Loupaná rajčata v rajčatové šťávě - pasterováno.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 16,23 g | 22,85 g | 4,27 g | 877,34 kJ (210 kcal) |
celkově | 81,14 g | 114,24 g | 21,36 g | 4 386,70 kJ (1048 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Nejprve si uvaříme sójové kostky dle návodu, po uvaření je odložíme stranou. Mezitím si pokrájíme nadrobno cibuli a brambory na menší kostičky. Připravíme si pánev wok, ve které necháme na rozehřátém oleji zesklovatět cibuli. Zasypeme polévkovou lžící kari koření a promícháme. K cibuli přidáme kostičky brambor, zasypeme bylinkovou solí, troškou pepře, zalijeme vývarem a 5 minut dusíme. K bramborové směsi přilijeme loupaná rajčata a vaříme (během vaření můžeme dle potřeby přilévat vývar, ve kterém jsme uvařili sójové kostky). Když jsou brambory skoro měkké, přisypeme cizrnu a sójové maso. Na závěr dochutíme třtinovým cukrem. Podáváme s rýží a zeleninovým salátem.
Přidat komentář