Autor: | Timsy |
Datum přidání | 13.06.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
30 min |
Doba vaření: | 20 min |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Exclusive polévková směs
Hluboce zmrazená zeleninová směs
Zeleninová směs s kukuřicí
Hluboce zmrazená zeleninová směs
BIO Voňavá sůl Devět sil
Voňavá bylinková směs s himalájskou solí.
Billa Tuna Brine
Tuňák celý, přírodní, rybí konzerva, sterilováno.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 22,38 g | 35,95 g | 6,53 g | 1 203,31 kJ (287 kcal) |
celkově | 67,15 g | 107,86 g | 19,60 g | 3 609,94 kJ (862 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Rýžové nudle si připravíme podle návodu na obalu. Namočíme je na 30 minut do vlažné vody a poté je uvaříme pouhé 2 minuty, aby se nerozvařily.Vodu slijeme a propláchneme je studenou vodou. Na pánvi si rozehřejeme kousek másla a přidáme všechnu zeleninu, okořeníme a za občasného promíchání necháme změknout. K hotové zelenině přidáme tuňáka, promícháme a nakonec přidáme do pánve i nudle. Chviličku orestujeme popřípadě ještě dochutíme a můžeme podávat společně se zeleninovým salátem.
Přidat komentář