Autor: | Timsy |
Datum přidání | 29.08.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Zeleninový vývar Brodo vegetale
Nasekaná čerstvá zelenina s hustou konzistencí.
Sůl jemnozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Sůl hrubozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Zeleninový vývar
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Zeleninový vývar pálivý
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Na oleji orestujeme cibulku, přidáme kedlubnu pokrájenou na nudličky, zasypeme kořením, promícháme, podlijeme vývarem a dusíme do změknutí. Když je kedlubna dostatečně měkká, přisypeme ďobáčky a společně už jen prohřejeme. Podáváme s kukuřičnou kaší připravenou podle návodu a zeleninovým salátem.
U nás oblíbená úprava kedlubny.
Kukuřičnou kaši můžeme dát na chvilinku zapéct co trouby.
Prosím jak ukuchtila tu kaši, když jste ji zapíkala, zalila jste ji nějakou směsí? A Nejdříve jste ji uvařila ve vodě nebo v mléce? Může být použita i polenta?
Kaši jsem připravila podle návodu.Na studeno jsem smíchala instantní kaši s mlékem(může být i s vodou),okořenila a naplnila jsem ji do vymazané zapékací misky.Polenta může být určitě také.
Přidat komentář