Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Ďobáčky s kedlubnou a kukuřičnou kaší
Autor: Timsy
Datum přidání 29.08.2013
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 30 min
Počet porcí: 3 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 150g ďobáčků
  • 400g kedluben
  • cibule
  • olej
  • zeleninový vývar na podlití
  • mořská sůl, drcený kmín, pepř, bazalka, kari
  • kukuřičná kaše 
  • mléko

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Postup přípravy

Na oleji orestujeme cibulku, přidáme kedlubnu pokrájenou na nudličky, zasypeme kořením, promícháme, podlijeme vývarem a dusíme do změknutí. Když je kedlubna dostatečně měkká, přisypeme ďobáčky a společně už jen prohřejeme. Podáváme s kukuřičnou kaší připravenou podle návodu a zeleninovým salátem.

Příběh receptu

U nás oblíbená úprava kedlubny.

Tipy na vylepšení

Kukuřičnou kaši můžeme dát na chvilinku zapéct co trouby.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

carme | 29.08.2013 - 17:11

Prosím jak ukuchtila tu kaši, když jste ji zapíkala, zalila jste ji nějakou směsí? A Nejdříve jste ji uvařila ve vodě nebo v mléce? Může být použita i polenta?

Timsy | 29.08.2013 - 17:11

Kaši jsem připravila podle návodu.Na studeno jsem smíchala instantní kaši s mlékem(může být i s vodou),okořenila a naplnila jsem ji do vymazané zapékací misky.Polenta může být určitě také.

Nejnovější články

Bude úspěch nebo rozčarování?

Některé pobuřuje, některé děsí a někdo je velmi spokojený... O čem, že je to…

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…

Další zajímavé recepty