Autor: | Frodik |
Datum přidání | 26.05.2012 |
Druh receptu | Příloha |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 1,95 g | 7,14 g | 5,00 g | 312,74 kJ (75 kcal) |
celkově | 3,89 g | 14,28 g | 10,00 g | 625,47 kJ (149 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Zelí nastrouháme na jemném struhadle, nejlépe však v robotu. Přidáme nasekaný čerstvý kopr, pokapeme olejem a podle chuti osolíme. Salát důkladně promícháme a dáme asi na 2 hodiny do ledničky odležet.
Kdo má rád, může vmíchat ještě zakysanou smetanu a cibulku. Do salátu se hodí i ředkvičky.
Přidat komentář