Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Slepičí bujón

-17
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: UNILEVER ČR, spol. s r. o.
EAN: 8593838971502
Data ze dne: 21. 2. 2021


bez lepku

Popis

Dehydratovaný výrobek.

Složení

  • jedlá sůl
  • palmový tuk - rostlinný tuk
  • olej z máslovníku - rostlinný tuk
  • sal - rostlinný tuk
  • bramborový škrob
  • cukr
  • cibulový prášek
  • slepičí tuk - 2%
  • - slepičí tuk
  • - výtažky z rozmarýnu - antioxidant
  • kurkuma - koření
  • celerové semeno - koření
  • mrkev
  • extrakt droždí - 1%
  • petrželová nať - 0,4%
  • aromata
  • slepičí extrakt - 0,1%
  • karamelový sirup
  • maltodextrin

Alergeny

  • celer


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" obsahuje -5
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk obsahuje -2
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu obsahuje -2
  Celkem: -17

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
g
% DDD
Energie 6 kcal 0 kcal 0 %
25 kJ 0 kJ
Bílkoviny 0.5 g 0 g 1 %
Sacharidy 0.5 g 0 g 1 %
z toho cukry 0.5 g 0 g
Tuky 0.5 g 0 g 1 %
nasycené 0.3 g 0 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl 0.92 g 0 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…

Lyofilizované jahody

Rodiče, sportovce i zájemce o zdravý životní styl by mohl zaujmout test…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?