Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Lay´s wavy

-8
Země výroby: neuvedeno
Země původu: neuvedeno
Výrobce: neuvedeno
Dodavatel: KMV BEV CZ s.r.o.
EAN: 5900259104359
Data ze dne: 3. 11. 2021



Popis

Smažené bramborové lupínky s příchutí jarní cibulky.

Složení

  • - sušené odstředěné mléko
  • - sušená syrovátka
  • - sušený sýr - z mléka
  • - sušený česnek
  • - aroma - obsahuje mléko
  • brambory
  • - cukr
  • - sušená cibule
  • - jedlá sůl
  • - syrovátkový permeát - mléko
  • ochucovací složka
  • řepkový olej - rostlinný olej
  • slunečnicový olej - rostlinný olej
  • kukuřičný olej - rostlinný olej

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga nejsou 0
Konkrétní země původu/výrobce jen prodejce 0
Éčka aditiva se skóre 5 -5
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" - neuvedeno - 0
Obsah blíže neurčeného aroma umělé -5
Obsahuje palmový olej/tuk/palmojádrový tuk neobsahuje 0
Obsahuje (modifikovaný) škrob, želatinu neobsahuje 0
  Celkem: -8

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.


Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
130 g
% DDD
Energie 543 kcal 706 kcal 26 %
2272 kJ 2953.6 kJ
Bílkoviny 6.2 g 8.06 g 10 %
Sacharidy 53 g 68.9 g 59 %
z toho cukry 2.8 g 3.64 g
Tuky 33 g 42.9 g 47 %
nasycené 4.1 g 5.33 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina 4.3 g 5.59 g
Sůl 1.6 g 2.08 g

Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

Nejnovější články

Prohřešky“ Čechů vůči zdravému stravování

Nový průzkum Barometr FOOD, prezentovaný na tiskové konferenci „(Zlo)zvyky na…

O kvalitě mléčných výrobků

Redaktoři dTestu pravidelně rozebírají své testování či zajímavosti, ať už od…

Obědy ve školách se změní

Školní jídelny se připravují na plánovanou změnu spotřebního koše, jehož podobu…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?