Autor: | Timsy |
Datum přidání | 08.08.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
30 min |
Doba vaření: | 20 min |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Jogurt bílý Boni
Jogurt bílý
Bílý jogurt z Valašska
mléčný produkt
BIO Voňavá sůl Devět sil
Voňavá bylinková směs s himalájskou solí.
Tofu uzené Veto
Připraveno k okamžité spotřebě. Kvalita: Extra pevné.
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Lučina rodinné balení
Smetanový termizovaný sýr
Lučina smetanová
Lučina smetanová - čerstvý sýr s báječnou chutí smetany a skvěle…
Krůtí prsa nakrájíme na nudličky, zakápneme olivovým olejem, okořeníme a řádně promícháme. Maso necháme v lednici odležet 2 hodiny. Poté maso podusíme (připravuji v parním hrnci). Těstoviny uvaříme dle návodu. Během dušení masa a vaření těstovin pokrájíme všechny suroviny na kostičky a přidáme k nim Lučinu. V mističce si smísíme bílé jogurty s prolisovanými dvěma stroužky česneku a dochutíme citrónovou šťávou. K zelenině, tofu a Lučině přidáme hotové maso, těstoviny a ochucený jogurt. Promícháme a můžeme podávat.
Kombinací surovin, které byly po ruce vznikl opravdu chutný salát se vším všudy.
Přidat komentář