Autor: | neznámý |
Datum přidání | 09.05.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 5,84 g | 10,01 g | 7,30 g | 530,03 kJ (127 kcal) |
celkově | 23,36 g | 40,05 g | 29,22 g | 2 120,10 kJ (506 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Bílé fazole den předem namočené uvaříme s bazalkou do měkka. Cibuli a jarní cibulku osmahneme dozlatova na másle, těsně před koncem přidáme tempeh pokrájený na kostičky a dosmahneme. Jakmile jsou fazole měkké, vmícháme cibulku s tempehem a lehce osolíme. Servírujeme na talíř vyskládaný salátem.
Přidat komentář