Autor: | neznámý |
Datum přidání | 11.06.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 90 min |
Počet porcí: | 7 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Fazole propereme a namočíme přes noc do vody. Druhý den vodu slijeme a fazole dáme vařit v čerstvé vodě doměkka. Fazole vaříme na mírném ohni. Jakmile jsou fazole poloměkke, přidáme na kostičky pokrájené brambory. Přidáme kmín, kari koření a koriandr. Po chvíli přidáme na malé kousky pokrájenou papriku a mrkev. Zároveň přidáme tempeh a plátky žampiónů. Mezitím si na olivovém oleji osmahneme cibulku, kterou vmícháme téměř ke konci k fazolím. Stejně tak vmícháme kuzu rozmícháné s trochou vody v hrníčku. Podle chuti osolíme, přidáme bylinky a krátce ještě povaříme. Podáváme s žitným chlebem a nebo jen tak.
Přidat komentář