Autor: | neznámý |
Datum přidání | 26.05.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | 50 min |
Počet porcí: | 8 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 4,20 g | 11,94 g | 4,29 g | 439,07 kJ (105 kcal) |
celkově | 33,61 g | 95,50 g | 34,36 g | 3 512,57 kJ (839 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Fazole propereme a namočíme nejlépe přes noc nebo alespoň na 8 hodin. Vodu z namáčení vylijeme a přilijeme vodu čerstvou, ve které fazole dáme vařit. Jakmile dojde voda k varu, oheň zeslabíme, pokud se tvoří pěna po okrajích, vyjmeme ji a vaříme pod pokličkou na mírném ohni. Mezitím si pokrájíme tempeh, brambory, mrkev a petržel na malé kousky. Na oleji v jiném hrnci osmahneme cibulku. Zhruba po půl hodině jsou-li fazole téměř měkké, přelijeme do hrnce k cibulce, přidáme pokrájenou zeleninu, tempeh a kmín a vaříme společně do změknutí. Pár minut před koncem přidáme sušené bylinky, prolisovaný česnek, osolíme podle chuti a vlijeme kuzu, které jsme si před tím rozmíchali v hrníčku s vodou.
Můžeme přidat ještě trochu shoyu omáčky podle chuti.
Přidat komentář