Autor: | neznámý |
Datum přidání | 26.07.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | 100 min |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Concentrato di Pomodoro
Rajčatová pasta. Sterilováno
Rajčatový protlak albert Quality
Rajčatový protlak zahuštěný. Pasterováno. Na 100 g protlaku bylo…
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Garden okurky
Sterilovaná zelenina ve sladkokyselém nálevu
Okurky Cornichons
Okurky, zpracovaná zelenina jednodruhová ve sladkokyselém nálevu, s…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 8,63 g | 23,01 g | 4,09 g | 607,36 kJ (145 kcal) |
celkově | 51,77 g | 138,06 g | 24,55 g | 3 644,14 kJ (870 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Fazole přebereme, několikrát propereme a namočíme ideálně přes noc do vody. Druhý den fazole slijeme a dáme vařit v nové vodě. Fazole vaříme na mírném ohni pod pokličkou, nesolíme. Mezitím si pokrájíme očištěné brambory, rajčata, okurky a žampióny. Drobně nakrájenou cibuli pozvolna osmahneme na trošce oleje. Jakmile jsou fazole téměř měkké, přidáme brambory, osolíme a dál vaříme. V hrníčku si rozmícháme škrob s trochou vody. Zhruba po 10 minutách přidáme houby, rajčata a okurky. Na závěr přidáme rajčatový protlak a za stálého míchání zahustíme škrobem. Krátce povaříme a můžeme podávat. Fazole servírujeme na talíř, posypeme osmahnutou cibulkou a pažitkou.
Můžeme podávat s chlebem, volským okem nebo jen tak.
Přidat komentář