Autor: | Frodik |
Datum přidání | 26.10.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Kukuřice Nowaco
Hluboce zmrazená kukuřice.
Fazole propláchneme a namočíme den předem. Druhý den vodu z fazolí slijeme a dáme zatím strannou. Na másle v hrnci orestujeme cibulku, přidáme česnek, tempeh a společně krátce opečeme. Přidáme kukuřici a na malé kousky pokrájenou cuketu, dále přisypeme fazole, podlijeme vodou a vaříme do změknutí. Solamyl si rozpustíme v hrníčku s vodou a vmícháme téměř nakonec. Vše ještě dochutíme shoyu omáčkou a podle vlastního uvážení osolíme.
Jako přílohu můžeme podávat mrkev nebo řepu s nastrouhaným jablíčkem.
Přidat komentář