Autor: | neznámý |
Datum přidání | 18.07.2010 |
Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Concentrato di Pomodoro
Rajčatová pasta. Sterilováno
Rajčatový protlak albert Quality
Rajčatový protlak zahuštěný. Pasterováno. Na 100 g protlaku bylo…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 20,39 g | 38,91 g | 6,18 g | 975,08 kJ (233 kcal) |
celkově | 40,79 g | 77,83 g | 12,36 g | 1 950,16 kJ (466 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Fazole propláchneme, přes noc namočíme a vaříme nejlépe v papiňáku do měkka asi 15 minut. Cibulku zpěníme na oleji, potom poprášíme moukou a ještě chvíli restujeme. Přidáme rajčatový protlak, zředíme vodou a povaříme. Na závěr přidáme prolisovaný česnek, nasekanou petrželku, uvařené fazole a ochutíme solí. Podáváme s opečeným chlebem nebo s volským okem.
Chutná to líp než vypadá, s jídlem jsem byla spokojená.
Přidat komentář