Autor: | neznámý |
Datum přidání | 21.07.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 80 min |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Zátkovy vaječné těstoviny Špagety
Těstoviny vaječné sušené
Zátkovy vaječné těstoviny Kolínka malá
Těstoviny vaječné sušené
Premium těstoviny
Vaječné těstoviny, pšeničné, sušené
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 8,85 g | 20,62 g | 5,98 g | 732,33 kJ (175 kcal) |
celkově | 53,12 g | 123,70 g | 35,86 g | 4 393,98 kJ (1049 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Cibule osmahneme na másle. Uvaříme drobné bílé fazole, těstoviny a brambory ve slupce. Dáme do mísy a vše promícháme. Přidáme sníh ušlehaný z bílků a zelenou nať. Dochutíme kořením, které máme rádi, a lehce osolíme. Pečeme na máslem vymaštěném pekáči v troubě. Ke konci pečení zalijeme rozmíchanými žloutky se solí a necháme ještě zapéct.
Přidat komentář