Autor: | neznámý |
Datum přidání | 05.05.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Kečup sladký
Zpracovaná zelenina. Protlaky rajčatové. Sterilováno.
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Farina Senza Glutine Kukuřičná mouka
Kukuřičná mouka, bezlepková, BIO.
Concentrato di Pomodoro
Rajčatová pasta. Sterilováno
Rajčatový protlak albert Quality
Rajčatový protlak zahuštěný. Pasterováno. Na 100 g protlaku bylo…
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Veto Vegi steak
Sójový výrobek, bez konzervačních látek, přirozeně bez cholesterolu.
Tomato Ketchup
Kečup - rajčatový protlak ochucený. Pasterovaný výrobek. Na 100 g…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 38,04 g | 26,92 g | 13,00 g | 1 465,54 kJ (350 kcal) |
celkově | 114,13 g | 80,77 g | 39,01 g | 4 396,63 kJ (1050 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Na rozpáleném oleji si dozlatova osmahnu cibulku a přidám mleté maso a poté i uvařený sojový granulát, lehce zapráším kukuřičnou moukou, případně hladkou a přidám rajský protlak a spařené a oloupané rajče, trošku podliji vodou a podle potřeby přidám kečup. Potom k omáčce přidám 1/4 kostičky masoxu, osolím a přidám stroužek česneku a nechám asi 20 minut vařit, potom ztlumím a ještě nechám provářet. Hotové podáváme s těstovinami, nejlépe ke špagetám jako boloňskou omáčku.
Přidat komentář