Autor: | Martin Vozka |
Datum přidání | 21.08.2014 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
40 min |
Doba vaření: | 15 min |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | 50 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 12,05 g | 77,19 g | 2,90 g | 1 735,01 kJ (414 kcal) |
celkově | 72,29 g | 463,13 g | 17,39 g | 10 410,03 kJ (2486 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Oloupaný česnek se solí, majoránkou a 1 bramborem rozsekáme na kašičku ve food processoru. Cibuli nakrájíme najemno (nebo také nasekáme ve food processoru). Zbytek brambor postupně nasekáme ve food procesoru nahrubo nebo nastrouháme na struhadle (cca 3 - 5 mm kousky). Přidáme zbytek ingrediencí a vytvoříme hustší těsto. Na olejem vymazaný plech rozetřeme cca 1,5 - 2 cm tlustou vrstvu a ozdobíme podle chuti a fantazie. Můžeme postrouhat půlkou veganského sýra, poklást rajčaty,...Dáme péct do vyhřáté trouby na 250°C (naplno) na 13 - 15 min.
Přílohu můžeme zvolit kvašáky a ředkvičky nebo kyselé zelí.
Přidat komentář