Autor: | Martin Vozka |
Datum přidání | 23.08.2014 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 15 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Připravují se stejně jako bramboráky, jen je potřeba dát více mouky (množství je orientační) a nedělat tenké placky - cuketa se zcvrkne a z tenké placky zůstane mřížka. Pokud se těsto udělá z 1/2 brambory 1/2 cuketa, už je vše stejně jako u bramboráků a dají se dělat i tenké placičky a nemusí se dávat tolik mouky. Škrob z brambor stačí. Cukety jsem neloupal, jen jsem vyndal dužinu se semínky. Asi bych příště přidal ovesné vločky, aby se nemuselo dávat tolik mouky.
Včera jsem dělala k večeři bramboráky z dýně, brambor a s pohankovou moukou a také držely krásně pohromadě i bez vejce. ;) A moc jsme si pochutnali! Chce to ještě kvalitnější pánev - vždy mi stačil pouze lupínek kokosového oleje..:)
Přidat komentář