Autor: | neznámý |
Datum přidání | 04.08.2011 |
Druh receptu | Příloha |
Doba přípravy surovin: |
30 min |
Doba vaření: | 15 min |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Paprika sladká mletá Vitana
Paprika sladká mletá
K přípravě této přílohy potřebujeme předem uvařené a prochladlé brambory. Snadněji se opékají a chytnou nám tak krásnou zlatavou barvu. Nejprve si tedy oloupeme brambory, pokrájíme na malé kostičky a vaříme společně s kmínem. Na přilepšenou můžete přihodit do hrnce libeček. Vychladlé brambory lehce opečeme na troše másla. Zhruba po 5-10 minutách přidáme koření a podle chuti také osolíme. Jako poslední opatrně vmícháme pokrájená rajčata, které necháme prohřát. Podáváme jako přílohu k různým masitým nebo zeleninovým pokrmům. Takto upravené brambory zachutnají i samotné.
Se zázvorem to nepřehánět,jsou pak velmi výrazné chuti .
Přidat komentář