Autor: | hasanka |
Datum přidání | 23.02.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
5 min |
Doba vaření: | 20 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Zeleninový vývar Brodo vegetale
Nasekaná čerstvá zelenina s hustou konzistencí.
Zeleninový vývar
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Zeleninový vývar pálivý
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Smetana 12%
Smetana 12%. Obsah tuku min. 12%. Tepelně ošetřeno UHT záhřevem.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 3,27 g | 6,14 g | 5,15 g | 308,40 kJ (74 kcal) |
celkově | 6,55 g | 12,28 g | 10,29 g | 616,80 kJ (147 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Brokolici omyjeme, rozdělíme na růžičky. Dáme vařit nad páru cca 10 minut. Poté brokolici rozmixujeme. Extrakt rozpustíme ve vodě. Přidáme brokolici a spojíme máslem a smetanou. Přidáme nadrobno nakrájenou pažitku.
Můžu se zeptat, co je to ten extrakt (vím, že výtažek)zelenin.vývaru? Jak je to myšleno a jak ho získám? Ještě jsem to neslyšela. Děkuji.
Tak už mi to došlo. Pokud nejde o bujón, tak je tím myšlena zelenina z vývaru:-) Jsem hold přírodní blond:-)
Přidat komentář