Autor: | hasanka |
Datum přidání | 07.02.2012 |
Druh receptu | Večeře, Oběd |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 60 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl jemnozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
Sůl hrubozrnná Trapani Sale
Z přírodní rezervace poblíž Trapani (Sicílie).
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Připravíme si vývar dáme vařit půlku krůtího stehna spolu s mrkví, petrželí, půlkou cibule a pár kuliček celého pepře, přilijeme cca 0,5l vody. Mezi tím než se vše uvaří do měkka připravíme si kapání. Rozšleháme vajíčko se solí petrželkou a 3PL dětské krupičky. Když se vše uvaří do měkka vývar scedíme a přivedeme k varu po lžičkách přidáme kapání vývar necháme chvilku povařit a pak přidáme nakrájenou zeleninu (mrkev, petržel) a maso.
Přidat komentář