Autor: | Marie |
Datum přidání | 29.04.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
V osolené vodě uvaříme doměkka brokolici.Nakrájíme si cibulku a lehce ji osmahneme na lžičce oleje.Vychladlou brokolici nakrájíme na jemno. Do brokolice vmícháme cibuli, na kostičky nakrájené párky, pažitku a vejce. Promícháme a vmícháme strouhanku. Množství by mělo být tolik aby se dali tvarovat pěkné karbanátky a držely tvar. Lehce karbanátky poprášíme strouhankou i z venku a dáme péct do trouby na pečící papír lehce pomazaný olejem. Když karbanátky mají pěknou kůrčičku je hotovo.
Výborný recept. Musel jsem trošičku improvizovat ale i tak výborný pokrm. Všem vřele doporučuji.
Přidat komentář