Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Bulgurové rizoto
Autor: neznámý
Datum přidání 24.09.2011
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 35 min
Počet porcí: 5 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť:
Cena:
Obtížnost:
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 100 g hrášku
  • 100 g kukuřice
  • 20 g uzeného tempehu
  • 1 hrníček rýže
  • 1 hrníček bulguru
  • 2 červené papriky
  • 1 mrkev
  • 1 jarní cibulka
  • 1 lžička kari koření
  • máslo
  • sůl

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 13,97 g 81,53 g 4,03 g 1 688,11 kJ (403 kcal)
celkově 69,84 g 407,64 g 20,16 g 8 440,55 kJ (2016 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Rýži a bulgur propláchneme, nesesypáváme, protože jej nebudeme vařit dohromady. Do hrnce s rýží ještě přidáme na kousky pokrájený tempeh a uvaříme podle návodu doměkka. Bulgur uvaříme taktéž doměkka, nesolíme.  Na pánvi na másle orestujeme jarní cibulku, přidáme na malé kousky pokrájenou zeleninu, povaříme s kari kořením a podle chuti osolíme. Vmícháme uvařenou rýži a bulgur. 


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Pavlouš | 9.02.2015 - 20:38
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Dita | 24.09.2011 - 11:13
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Mňamka to byla, ještě nám zbylo k večeři.

Nejnovější články

Bude úspěch nebo rozčarování?

Některé pobuřuje, některé děsí a někdo je velmi spokojený... O čem, že je to…

16.10. byl SVĚTOVÝ DEN VÝŽIVY

Světový den výživy připomíná právo na kvalitní jídlo pro všechny bez rozdílu.

Monitoring dietární expozice roku 2024

Systém monitorování zdravotního stavu obyvatelstva ČR ve vztahu k životnímu…

Další zajímavé recepty