Autor: | neznámý |
Datum přidání | 24.09.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Rýže natural
Rýže dlouhozrnná natural
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Arax Rýže basmati
Rýže basmati
Hrášek Nowaco
Hluboce zmrazený
Kukuřice Nowaco
Hluboce zmrazená kukuřice.
Bulgur Arax
Drcená pšenice
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 13,97 g | 81,53 g | 4,03 g | 1 688,11 kJ (403 kcal) |
celkově | 69,84 g | 407,64 g | 20,16 g | 8 440,55 kJ (2016 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Rýži a bulgur propláchneme, nesesypáváme, protože jej nebudeme vařit dohromady. Do hrnce s rýží ještě přidáme na kousky pokrájený tempeh a uvaříme podle návodu doměkka. Bulgur uvaříme taktéž doměkka, nesolíme. Na pánvi na másle orestujeme jarní cibulku, přidáme na malé kousky pokrájenou zeleninu, povaříme s kari kořením a podle chuti osolíme. Vmícháme uvařenou rýži a bulgur.
Mňamka to byla, ještě nám zbylo k večeři.
Přidat komentář