Autor: | neznámý |
Datum přidání | 24.07.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
25 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Zeleninový vývar Brodo vegetale
Nasekaná čerstvá zelenina s hustou konzistencí.
Zeleninový vývar
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Zeleninový vývar pálivý
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 27,78 g | 46,16 g | 5,40 g | 1 551,85 kJ (371 kcal) |
celkově | 111,11 g | 184,64 g | 21,59 g | 6 207,38 kJ (1483 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Do vývaru dáme brambory s česnekem a vaříme doměkka asi 25 minut. Kuřecí prsa jemně poklepeme, potřeme z obou stran olejem, pokapeme citrónovou šťávou a posypeme bylinkami. Prsa potom na pánvi opečeme asi 5 minut z každé strany. Pak si zcedíme brambory s česnekem, přidáme zbytek oleje, mléko, osolíme a umačkáme v kaši.
Jsou výborně šťavnatá, máme-li čerstvé bylinky, tak můžeme ještě dozdobit na talíři.
Přidat komentář