Autor: | neznámý |
Datum přidání | 31.05.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Vegetol gold
Rostlinný jedlý olej jednodruhový
Slunečnicový olej
Rostlinný jedlý olej. Jednodruhový, slunečnicový.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 3,04 g | 18,24 g | 2,73 g | 450,17 kJ (108 kcal) |
celkově | 15,21 g | 91,18 g | 13,67 g | 2 250,83 kJ (538 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Proprané a zpařené jáhly uvaříme doměkka v osolené vodě a ochutíme solčankou. Asi po 15 minutách stáhneme z ohně a necháme pod pokličkou dojít. Mezitím dáme na rozpálený olej osmahnout nakrájenou cibulku a přidáme česnek. Potom vmícháme uvařené jáhly, přidáme oregano a pažitku, dobře promícháme a osolíme. Ihned podáváme jako přílohu k čemukoliv.
Přidat komentář