Autor: | Eva |
Datum přidání | 26.04.2012 |
Druh receptu | Oběd, Snídaně, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Vepřová šunka pro děti nejvyšší jakosti
Masný výrobek tepelně opracovaný. Šunka nejvyšší kvality.
Šunka od kosti nejvyšší jakosti
Masný výrobek tepelně opracovaný. 97% masa
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 17,76 g | 15,16 g | 15,20 g | 1 166,50 kJ (279 kcal) |
celkově | 35,51 g | 30,33 g | 30,41 g | 2 333,00 kJ (557 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Celer najemno nastrouháme, cibuli nadrobno pokrájíme. Smícháme s Gervais a jogurtem. Přidáme nakrájenou šunku, sýr a uvařená vejce. Můžeme dochutit pepřem a solí. Pokud pomazánka bude hustá, můžeme přidat trochu bílého jogurtu.
Přidat komentář