Autor: | jenny.zx@ |
Datum přidání | 08.08.2013 |
Druh receptu | Snídaně, Svačina |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 45 min |
Počet porcí: | 12 ks |
Přibližná cena: | 50 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Drobenka:
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Pšeničná múka celozrnná špeciál - stredná
Pšeničná mouka celozrnná
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Skořice mletá Mikado
Skořice, mletá
Nejprve si připravte jablka - já je neloupu. Poté dejte veškeré ingredience do nádoby, ve které je budete míchat. Následně mixérem smíchejte, nakonec přidejte jablka, nalijte do vymazané dortové formy (moje má průměr 23 cm). Nakonec koláč posypejte drobenkou. Peču na 200 °C přibližně 40 - 45 minut.
Recept jsem kdysi našla na internetu, originál jsem už nedohledala.
Přidat komentář