Autor: | neznámý |
Datum přidání | 04.09.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 45 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | 50 Kč |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Rýže natural
Rýže dlouhozrnná natural
Arax Rýže basmati
Rýže basmati
Čočka červená půlená
Loupaná
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Kukuřice ve slaném nálevu
Sterilováno
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 17,57 g | 59,87 g | 4,35 g | 1 403,11 kJ (335 kcal) |
celkově | 70,29 g | 239,49 g | 17,41 g | 5 612,43 kJ (1340 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Čočku, rýži, zeleninový vývar a bílé víno (lze vynechat) uvedeme do varu a vaříme asi 20 min.Přidáme na kolečka pokrájený pórek, prolisovaný česnek, spařená a nakrájená rajčata, okořeníme kmínem, chilli a garam masalou. Po chvíli přimícháme na nudličky nakrájenou papriku, růžičky brokolice a na větší kusy pokrájené kukuřičky.Směs dusíme na mírném ohni s pokličkou asi 10 - 15 min, dokud zelenina nezměkne.Stáhneme z ohně, vmícháme sekanou bazalku a dle chuti osolíme a opepříme.
Tento pokrm lze podávat buď samostatně, nebo doplnit sterilovanou červenou řepou, okurkou či různými zeleninovými saláty. Můžete k němu přikusovat chléb, pečivo nebo doplnit volským okem.
Moc dobré :-)
Přidat komentář