Autor: | Frodik |
Datum přidání | 09.02.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Hrách několikrát propraný uvaříme do měkka, ten jsme předem namočili alespoň na 2 hodiny. Žlutý hrách vaříme s kmínem a saturejkou, zatím nesolíme. Na olivovém oleji osmahneme hořčičné semínko, zhruba po minutě přidáme cibuli a pod další minutě česnek. Jakmile nám cibulka chytla barvu, přidáme kečup, kukuřici, pokrájená rajčata a mango. Podlijeme vodou a vaříme do změknutí. Hotovou směs z manga přesypeme k hrášku a promícháme. Podáváme s bohatou zeleninovou oblohou. Například nastrouhaná mrkev s jablíčkem, lehce oslazená třtinovým cukrem.
Přidat ještě můžeme 2 špetky majoránky a citrónovou šťávu.
Přidat komentář