Autor: | Frodik |
Datum přidání | 26.05.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | 60 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Sojové oříšky pražené
Pražené sojové boby.
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Gemüse Bouillon Zeleninový vývar
Zeleninový vývar, bez přídavku droždí, s 10,7% zeleniny
Na olivovém oleji orestujeme dozlatova na kostičky pokrájenou cibulku. Ztáhneme z ohně a přisypeme červenou papriku a mícháme dokud se nám nezbarví. Přidáme předem namočené sojové boby, zalijeme vodou a přivedeme k varu. Jakmile voda dosáhne bod varu, oheň zeslabíme a vaříme, dokud boby nejsou měkké. Poté přidáme pokrájená rajčata a ještě povaříme. Na úplný závěr přidáme bujón, který necháme rozpustit. Zahustíme kukuřičnou strouhankou. Sojovou směs ještě dochutíme česnekem, majoránkou a solí.
Přidat komentář