Autor: | Frodik |
Datum přidání | 11.08.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | 50 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Hořčice IL Nutrimento
Hořčice, celá semena. Bezlepková.
Mustard American Style
Hořčice na americký způsob
Veto Vegi steak
Sójový výrobek, bez konzervačních látek, přirozeně bez cholesterolu.
Nejdříve si uvaříme sojové nudličky. Potom je scedíme a ještě trochu pokrájíme. Mezitím si na másle osmažíme cibulku do zlatova a přidáme již uvařené sojové maso. Dále přidáme kořenící směs, kari koření, papriky, fazolové lusky, pórek a trochu hořčice. Podlijeme mírně vodou dusíme pod pokličkou do změknutí. Jakmile je zelenina měkká, zahustíme solamylem. Jestliže je potřeba přilijeme ještě vodu. Dochutíme shoyu omáčkou a pár minut ještě povaříme.Podáváme s celozrnnou rýži. Je to výborné a nejde poznat, že jít sojové maso.
Přidat komentář