Autor: | Frodik |
Datum přidání | 16.09.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Omeleta:
Zeleninová směs s kukuřicí
Hluboce zmrazená zeleninová směs
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Gemüse Bouillon Zeleninový vývar
Zeleninový vývar, bez přídavku droždí, s 10,7% zeleniny
Mrkev pokrájíme na kolečka a cuketu na malé kostičky. Na troše rozpáleném olivovém oleji nasypeme všechnu zeleninu a krátce osmahneme. Dále podlijeme vodou, přidáme bujon a podusíme. Do směsi můžeme přimíchat ještě nějaké koření (paprika, kari, bylinky). Na závěr směs zahustíme bramborovým škrobem a přikápneme shoyu omáčku.Pokud máte nějaký vývar, použijte místo bujónu, použijte ho, bude to ještě lepší. Na velké teflonové pánvi si uděláme omelety (3 vejce, voda, špaldová mouka, špetka soli a rozmícháme). Smažíme na sucho a nebo troše másla. Hotovou omeletu přemístíme na talíř a zabalíme do ní dříve připravenou zeleninovou směs a posypeme sýrem.
Tak obyčejný název tento recept má a přitom, je to neskutečná dobrota, jen teda udělané bez bujonu a z obyč. sojovky, použila jsem zeleninovo masovou šťáva, která mi nedávno zbyla,tak jsem to tím ochutila a výborné. Také znova zkusím tento recept.
Omelety byly dobré, nápň jsem však dělala jinou - podle momentálních zásob, z dušené kapusty.Příště vyzkouším tuto.
Přidat komentář