Autor: | Katka Gojová |
Datum přidání | 14.03.2013 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 130 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Vepřové řízky z kýty
Vepřová kýta bez kosti a kolena, plátky. Výsekové maso balené. Baleno…
Vepřová pečeně s kostí
Vepřové maso - výsekové. Baleno v ochranné atmosféře.
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Vepřové ve vlastní šťávě
Masný výrobek, konzerva
Oloupeme česnek a zeleninu, kterou poté nakrájíme na větší kousky. Osolíme, přidáme olej, citronovou šťávu, rozmarýn, pepř a česnek (celé stroužky). Promícháme. Dáme péct do trouby vyhřáté na 200°C zakryté alobalem na půl hodiny. Poté vytáhneme, promícháme a přidáme nasolené maso nakrájené na velké kusy (zahrabeme ho do zeleniny). Opět pečeme půl hodiny pod alobalem. Poté vytáhneme, promícháme, podlijeme horkou vodou a pečeme cca 70 minut na 180°C. Průběžně promícháváme a obracíme maso.
Trochu jsem se inspirovala z receptů na internetu, spojila několik z nich dohromady a přidala něco vlastního.
Ideální s bramborovou kaší, bramborami nebo rýží.
Moc dobré :-)
Výborné, můžu doporučit.
Přidat komentář