Autor: | neznámý |
Datum přidání | 25.10.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 30 min |
Počet porcí: | 5 ks |
Přibližná cena: | 80 Kč |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Příloha:
Rýže natural
Rýže dlouhozrnná natural
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Arax Rýže basmati
Rýže basmati
Kukuřice Nowaco
Hluboce zmrazená kukuřice.
Tesco Fazole v rajčatové omáčce
Fazole v rajčatové omáčce. Hotový pokrm. Sterilováno
Veto Vegi steak
Sójový výrobek, bez konzervačních látek, přirozeně bez cholesterolu.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 16,53 g | 71,29 g | 1,93 g | 1 574,26 kJ (376 kcal) |
celkově | 82,63 g | 356,46 g | 9,65 g | 7 871,30 kJ (1880 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Sojové maso zalijeme horkou vodou a uvaříme podle návodu uvedeném na obalu. Na oleji osmahneme cibuli, přidáme nastrouhanou mrkev, fazole, kukuřici a necháme provařit ještě asi 5 minut. V jiném hrnci uvaříme rýži s hřebíčkem a podáváme jako přílohu.
Přidat komentář