Autor: | Lucka |
Datum přidání | 01.08.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 3 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Smetana 12%
Smetana 12%. Obsah tuku min. 12%. Tepelně ošetřeno UHT záhřevem.
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Veto Vegi steak
Sójový výrobek, bez konzervačních látek, přirozeně bez cholesterolu.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 26,36 g | 45,61 g | 15,57 g | 1 676,37 kJ (400 kcal) |
celkově | 79,07 g | 136,82 g | 46,72 g | 5 029,10 kJ (1201 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Nejprve si klasicky uvařím sójové maso podle návodu, až bude změklé, vymačkáme z něho přebytečnou vodu. Do připraveného alobalu, kerý si vytřeme olivovým olejem poklademe směs ze sójového masa a zeleniny, kterou jsme očistili a nakrájely na drobné kousky, vše jsme promíchali, osolili. Rovnoměrně naklademe na alobal a zakápneme ještě olejem, posypeme bylinkami a dáme do rozehřáté trouby. Kontrolujeme to a až změkne zeleninka, přidáme směs ze smetany a strouhaného sýra, který jsme spolu promíchaly, naklademe na maso a zeleninu a dáme zpět do trouby, opět hlídáme a až se sýr rozpustí a zapeče vypneme a necháme dojít, zdobíme bylinkami a podáváme s opečenýma bramborama nebo bagetou.
Přidat komentář