Autor: | Lucka |
Datum přidání | 08.09.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Concentrato di Pomodoro
Rajčatová pasta. Sterilováno
Rajčatový protlak albert Quality
Rajčatový protlak zahuštěný. Pasterováno. Na 100 g protlaku bylo…
Veto Vegi steak
Sójový výrobek, bez konzervačních látek, přirozeně bez cholesterolu.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 48,98 g | 76,69 g | 7,21 g | 2 230,06 kJ (533 kcal) |
celkově | 97,95 g | 153,39 g | 14,41 g | 4 460,11 kJ (1065 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Na pánvičce si osmahnu najemno cibulku dozlatova, potom přidám maso a papriku na proužky. Společně osmahnu a poté přidám gul. koření, sůl, kmín a rajský protlak-kvalitní, zamíchám a dochutím. Pak vše podleji vodou, přidám bujon a česnek společně nechám dusit. Až bude maso měkké zahušťuji polámanými krajíci chleba namočené v trošce vody, aby to vytvořilu hmotu vhodnou k zahuštění a tu přidám ke guláši, když by bylo málo, přidám dle potřeby ještě mouku a nechám vše společně provařit, spíše probublávat. Hotové podáváme např. s vařenými brambory. je to moc dobré, rychlé a není to těžké.
Přidat komentář