Autor: | Klarish |
Datum přidání | 16.06.2011 |
Druh receptu | Oběd, Příloha, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
20 min |
Doba vaření: | 15 min |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | |
Cena: | |
Obtížnost: | |
Přidat vlastní foto
|
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Jaroměřický plátkový sýr EIDAM 30%
Polotvrdý polotučný sýr
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 11,47 g | 11,56 g | 19,25 g | 1 126,88 kJ (269 kcal) |
celkově | 22,93 g | 23,13 g | 38,49 g | 2 253,76 kJ (538 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Na trošce česnekového olivového oleje si opražíme na kostičky nakrájené brambory, mírně je opepříme a osolíme. Do mísy si nachystáme vyprané salátové listy (nejlépe odstředěné, aby byly zbavené přebytečné vody) a jedno vejce, které jsme předtím vložili cca na 1 minutu a půl do vroucí vody (mělo by být spíše prohřáté). Dále přidáme trošku olivového oleje, 1 lžíci worchesterové omáčky a sýru a jemně promícháme. Před servírováním posypeme opečenými bramborami a sýrem.
Můžeme ještě přidat jarní cibulku.
To vypadá luxusně, musím vyzkoušet. Škoda, že nejde šáhnout do obrázku a hned dlabat.
Přidat komentář