Autor: | neznámý |
Datum přidání | 24.08.2011 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
15 min |
Doba vaření: | 35 min |
Počet porcí: | 6 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Cizrna Horeca
Luštěnina cizrna
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 11,74 g | 47,20 g | 3,85 g | 1 214,08 kJ (290 kcal) |
celkově | 70,45 g | 283,22 g | 23,07 g | 7 284,46 kJ (1740 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Cizrnu namočíme přes noc do vody. Druhý den ráno uvaříme do měkka v čerstvé vodě podle návodu uvedeném na obalu. Brambory oškrábeme a samostatně uvaříme společně s kmínem. Na nepřilnavé pánvi na olivovém oleji orestujeme cibulku, přidáme na malé kousky pokrájenou cuketu a podusíme pod pokličkou. Na závěr vmícháme uvařenou cizrnu, brambory, přidáme prolisovaný česnek a podle chuti dosolíme. Pár minut vše dohromady povaříme a můžeme podávat.
Přidat komentář