Autor: | neznámý |
Datum přidání | 07.05.2012 |
Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Cizrna ve slaném nálevu Giana
Cizrna ve slaném nálevu. Sterilováno.
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 8,09 g | 18,71 g | 4,11 g | 648,44 kJ (155 kcal) |
celkově | 16,18 g | 37,42 g | 8,23 g | 1 296,88 kJ (310 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Rozpálíme si pánev s máslem a dozlatova osmahnem cibulku, přidáme k ni uvařenou cizrnu, promícháme. Přidáme postupně nadrobno nakrájené ředkvičky a fazolky mungo, lehce osolíme, v případě potřeby podlejeme vodou a necháme vařit. Asi po 15 minutách ztlumíme, přimícháme sušenou bazalku, necháme ještě 5 minut společně provařit a odstavíme. Podáváme teplé.
Přidat komentář