Autor: | neznámý |
Datum přidání | 19.11.2012 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
Doba vaření: | neuvedena |
Počet porcí: | 2 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Cizrna Horeca
Luštěnina cizrna
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 27,44 g | 55,01 g | 10,22 g | 1 799,38 kJ (430 kcal) |
celkově | 54,88 g | 110,02 g | 20,44 g | 3 598,76 kJ (860 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Cizrnu namočíme přes noc. Druhý den povaříme do měkka cca 20 minut a potom rozmixujeme spolu s cibulí, česnekem, petrželkou a ochutíme solí, popřípadě pepřem a římským kmínem. Těsto spojíme vejcem, utvoříme placičky a dáme na pečící papír péct do trouby do zlatova.
Přidat komentář