Autor: | neznámý |
Datum přidání | 07.07.2010 |
Druh receptu | Oběd, Večeře |
Doba přípravy surovin: |
10 min |
Doba vaření: | 40 min |
Počet porcí: | 4 ks |
Přibližná cena: | neuvedena |
Chuť: | nehodnoceno |
Cena: | nehodnoceno |
Obtížnost: | nehodnoceno |
Přidat vlastní foto
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
BIO Italská sůl česneková
Jedlá česneková sůl - mletá
Sůl himalájská růžová jemná
Sůl himalájská růžová jemná
Zelená čočka Legumi
Zelená čočka
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Tesco Fazole v rajčatové omáčce
Fazole v rajčatové omáčce. Hotový pokrm. Sterilováno
Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
1 porce | 24,58 g | 61,79 g | 1,99 g | 1 552,91 kJ (371 kcal) |
celkově | 98,30 g | 247,16 g | 7,97 g | 6 211,65 kJ (1484 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Přebranou a opranou čočku namočíme přes noc, nebo alespoň na pár hodin do vody než nám nabobtná a uvaříme podle návodu uvedeném na obalu. Na másle osmahneme jarní cibulku, přidáme fazole v rajčatové omáčce, okořeníme a necháme pár minut povařit. Nakonec přidáme čočku a podle chuti okyselíme octem a osladíme třtinovým cukrem.
Přidat komentář